Råstoff og produksjon

restaurant- og matfag vg1
Fagfornyelsen
Råstoff og produksjon : restaurant- og matfag vg1
Råstoff og produksjon : restaurant- og matfag vg1
Bokmål • Heftet
Fritatt mva.
Råstoff og produksjon
restaurant- og matfag vg1
Bestillingsklar

Produktinformasjon

  • ISBN/varenr.: 9788245005066
  • Læremiddelform: Grunnbøker
  • Språk: Bokmål
  • Klassetrinn: VG1
  • Innbinding: Heftet
  • Fag: Råstoff og produksjon (RMF1001)
  • Utgitt:
  • Læreplan: LK20 Fagfornyelsen
  • Utgave: 1
  • Medvirkende: Britt Elisabeth Olsen (red.)
  • Forlag/leverandør: Fagbokforlaget
  • Antall sider: 402
  • Bokgruppe: 1.2.0
  • Vekt: 0.849000
Vis all produktinformasjon Vis mindre
Den boken du nå holder i hånden, er en del av et større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skrevet i samsvar med læreplanen og intensjonene i Kunnskapsløftet. Boken tar for seg tema som er viktige for alle som skal arbeide med mat, for eksempel hygiene, maskiner, utstyr og de råstoffene vi bruker når vi lager mat. Boken beskriver forskjellige drikkevarer, og vi lærer å vurdere kvalitet og kostnader i matproduksjonen. Den forteller også litt om de mange bransjene i restaurant- og matfagene. Britt Elisabeth Olsen er hovedforfatter og redaktør for boken. Hun er utdannet kokk og har bred arbeidserfaring fra en rekke restauranter og hoteller i inn- og utland. Hun arbeider nå som produktutvikler og faglig konsulent ved Gastronomisk Institutt AS. Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.
Vis hele omtalen Vis mindre