Butikkslakterfaget
restaurant- og matfag vg3
Butikkslakterfaget
restaurant- og matfag vg3
Bestillingsklar
Produktinformasjon
- ISBN/varenr.: 9788245010299
- Læremiddelform: Grunnbøker
- Språk: Bokmål, Nynorsk
- Klassetrinn: VG3
- Innbinding: Heftet
- Fag: Butikkslakterfaget (BUT3001)
- Utgitt: 11.08.2011
- Læreplan: KL06 Kunnskapsløftet
- Utgave: 1
- Medvirkende: –
- Forlag/leverandør: Fagbokforlaget
- Antall sider: 289
- Bokgruppe: 1.2.0
- Vekt: 0.614000
Denne boka er en lærebok for butikkslakterfaget, restaurant- og matfag Vg3, i yrkesfaglig utdanningsprogram.
Kunnskapen som trengs for å kunne tilberede og presentere kjøtt og kjøttprodukter, sjømat, frukt og grønt, bakeprodukter, ost og melkeprodukter, står sentralt i boka. Boka fokuserer på samspillet mellom butikkslakteren og kunden og hvordan vi kan sikre profesjonell service og kundebehandling. Vi kan også lese om eksponering og vareplassering for å skape et salgbart miljø i butikken, og vi finner stoff om verktøy og redskaper, kalkulasjon, prissetting og emballasje.
Komponenter:
- Lærebok
- Nettressurs
Jan Idsøe har bakgrunn både som butikkslakter, pølsemaker og kjøttskjærer og har lang og bred arbeidserfaring i kjøttbransjen. Han har i en årrekke vært faglærer i kjøttfag ved Godalen videregående skole.