Butikkslakterfaget

restaurant- og matfag vg3
Butikkslakterfaget : restaurant- og matfag vg3
Butikkslakterfaget : restaurant- og matfag vg3
Bokmål, Nynorsk • Heftet
Fritatt mva.
Butikkslakterfaget
restaurant- og matfag vg3
Bestillingsklar

Produktinformasjon

  • ISBN/varenr.: 9788245010299
  • Læremiddelform: Grunnbøker
  • Språk: Bokmål, Nynorsk
  • Klassetrinn: VG3
  • Innbinding: Heftet
  • Fag: Butikkslakterfaget (BUT3001)
  • Utgitt: 11.08.2011
  • Læreplan: KL06 Kunnskapsløftet
  • Utgave: 1
  • Medvirkende:
  • Forlag/leverandør: Fagbokforlaget
  • Antall sider: 289
  • Bokgruppe: 1.2.0
  • Vekt: 0.614000
Vis all produktinformasjon Vis mindre
Denne boka er en lærebok for butikkslakterfaget, restaurant- og matfag Vg3, i yrkesfaglig utdanningsprogram. Kunnskapen som trengs for å kunne tilberede og presentere kjøtt og kjøttprodukter, sjømat, frukt og grønt, bakeprodukter, ost og melkeprodukter, står sentralt i boka. Boka fokuserer på samspillet mellom butikkslakteren og kunden og hvordan vi kan sikre profesjonell service og kundebehandling. Vi kan også lese om eksponering og vareplassering for å skape et salgbart miljø i butikken, og vi finner stoff om verktøy og redskaper, kalkulasjon, prissetting og emballasje. Komponenter: - Lærebok - Nettressurs Jan Idsøe har bakgrunn både som butikkslakter, pølsemaker og kjøttskjærer og har lang og bred arbeidserfaring i kjøttbransjen. Han har i en årrekke vært faglærer i kjøttfag ved Godalen videregående skole.
Vis hele omtalen Vis mindre