Kokk- og servitørfag

lærebok for vg2
Fagfornyelsen
Kokk- og servitørfag : lærebok for vg2
Kokk- og servitørfag : lærebok for vg2
Bla i boka - Ta en snikktitt i boka!
Bokmål • Heftet
Fritatt mva.
Kokk- og servitørfag
lærebok for vg2
Bestillingsklar

Produktinformasjon

  • ISBN/varenr.: 9788211047052
  • Læremiddelform: Grunnbøker,Elevressurser
  • Språk: Bokmål
  • Klassetrinn: VG2
  • Innbinding: Heftet
  • Fag: KOS2001 (KOS2001)
  • Utgitt: 01.08.2023
  • Læreplan: LK20 Fagfornyelsen
  • Utgave: 1
  • Medvirkende:
  • Forlag/leverandør: Fagbokforlaget
  • Antall sider: 239
  • Bokgruppe: 1.2.0
  • Vekt: 0.663000
Vis all produktinformasjon Vis mindre
Kokk- og servitørfag er en lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemålene etter råvare, produksjon, salg og service, og er skrevet etter ny læreplan 2021.Teoristoffet er fordelt på disse temaene: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjoner, service og gjestebehandling, mat og helse. Boka gir en innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som kokk, ernæringskokk, servitør og ferskvarehandler. For vg2 kokk- og servitørfag tilbyr Fagbokforlaget også: Nettressursen Kokk- og servitørfag vg2 Boka Trygg mat, bransje og arbeidsliv Forfattere av boka er Trond Andresen (faglærer for restaurant- og matfag ved Greveskogen vdg skole), Per Øystein Sandvin (forretningsutvikler og prosjektleder i TEAL) og Mathias Toresen (restaurantsjef ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund).
Vis hele omtalen Vis mindre