Kokk- og servitørfag
lærebok for vg2
Kokk- og servitørfag
lærebok for vg2
Bestillingsklar
Produktinformasjon
- ISBN/varenr.: 9788211047052
- Læremiddelform: Grunnbøker,Elevressurser
- Språk: Bokmål
- Klassetrinn: VG2
- Innbinding: Heftet
- Fag: KOS2001 (KOS2001)
- Utgitt: 01.08.2023
- Læreplan: LK20 Fagfornyelsen
- Utgave: 1
- Medvirkende: –
- Forlag/leverandør: Fagbokforlaget
- Antall sider: 239
- Bokgruppe: 1.2.0
- Vekt: 0.663000
Kokk- og servitørfag er en lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemålene etter råvare, produksjon, salg og service, og er skrevet etter ny læreplan 2021.Teoristoffet er fordelt på disse temaene: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjoner, service og gjestebehandling, mat og helse. Boka gir en innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som kokk, ernæringskokk, servitør og ferskvarehandler.
For vg2 kokk- og servitørfag tilbyr Fagbokforlaget også:
Nettressursen Kokk- og servitørfag vg2
Boka Trygg mat, bransje og arbeidsliv
Forfattere av boka er Trond Andresen (faglærer for restaurant- og matfag ved Greveskogen vdg skole), Per Øystein Sandvin (forretningsutvikler og prosjektleder i TEAL) og Mathias Toresen (restaurantsjef ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund).