Kokk- og servitørfag
lærebok for vg2
Kokk- og servitørfag
lærebok for vg2
Bestillingsklar
Produktinformasjon
- ISBN/varenr.: 9788211047120
- Læremiddelform: Grunnbøker,Elevressurser
- Språk: Nynorsk
- Klassetrinn: VG2
- Innbinding: Heftet
- Fag: KOS2001 (KOS2001)
- Utgitt: 11.10.2023
- Læreplan: LK20 Fagfornyelsen
- Utgave: 1
- Medvirkende: –
- Forlag/leverandør: Fagbokforlaget
- Antall sider: 239
- Bokgruppe: 1.2.0
- Vekt: 0.655000
Kokk- og servitørfag er ei lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemåla for råvare, produksjon, sal og service og er skriven etter ny læreplan frå 2021. Teoristoffet er fordelt på desse temaa: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjonar, service og gjestebehandling og mat og helse. Boka gir ei innføring i teori og praktisk utøving av faget som krevst for å kunne jobbe som kokk, ernæringskokk, servitør og ferskvarehandlar.
For vg2 kokk- og servitørfag tilbyr Fagbokforlaget òg:
nettressursen Kokk- og servitørfag vg2
boka Trygg mat, bransje og arbeidsliv
Forfattarar av boka er Trond Andresen (faglærar for restaurant- og matfag ved Greveskogen vgs), Per Øystein Sandvin (forretningsutviklar og prosjektleiar i TEAL) og Mathias Toresen (restaurantsjef ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund).