Kokk- og servitørfag

lærebok for vg2
Fagfornyelsen
Kokk- og servitørfag : lærebok for vg2
Kokk- og servitørfag : lærebok for vg2
Bla i boka - Ta en snikktitt i boka!
Nynorsk • Heftet
Fritatt mva.
Kokk- og servitørfag
lærebok for vg2
Bestillingsklar

Produktinformasjon

  • ISBN/varenr.: 9788211047120
  • Læremiddelform: Grunnbøker,Elevressurser
  • Språk: Nynorsk
  • Klassetrinn: VG2
  • Innbinding: Heftet
  • Fag: KOS2001 (KOS2001)
  • Utgitt: 11.10.2023
  • Læreplan: LK20 Fagfornyelsen
  • Utgave: 1
  • Medvirkende:
  • Forlag/leverandør: Fagbokforlaget
  • Antall sider: 239
  • Bokgruppe: 1.2.0
  • Vekt: 0.655000
Vis all produktinformasjon Vis mindre
Kokk- og servitørfag er ei lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemåla for råvare, produksjon, sal og service og er skriven etter ny læreplan frå 2021. Teoristoffet er fordelt på desse temaa: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjonar, service og gjestebehandling og mat og helse. Boka gir ei innføring i teori og praktisk utøving av faget som krevst for å kunne jobbe som kokk, ernæringskokk, servitør og ferskvarehandlar. For vg2 kokk- og servitørfag tilbyr Fagbokforlaget òg: nettressursen Kokk- og servitørfag vg2 boka Trygg mat, bransje og arbeidsliv Forfattarar av boka er Trond Andresen (faglærar for restaurant- og matfag ved Greveskogen vgs), Per Øystein Sandvin (forretningsutviklar og prosjektleiar i TEAL) og Mathias Toresen (restaurantsjef ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund).
Vis hele omtalen Vis mindre