Undervisningsplan.no

Undervisningsplan

Fagfornyelsen
Digital
Undervisningsplan
Undervisningsplan
Bokmål • Digital
Ekskl. mva. Inkluderer volumrabatt
Undervisningsplan
Lærerlisens 12 måneder Tilbyr volumrabatt

Undervisningsplan er en innholdsplattform for lærere i grunnskolen. Her finner de alt de trenger for å skape praktiske, varierte og meningsfulle læringsopplevelser for elevene.

Ved å benytte undervisningsopplegg fra Undervisningsplan, kan lærerne både spare verdifull tid og gjøre undervisningen mer engasjerende. I dag fyller undervisningsoppleggene i plattformen over 5000 enkelttimer fra 1. til 10. klasse. Plattformen er koblet til GREP, databasen til Udir, og ivaretar LK20 i alle ledd.

I temakalenderen får lærerne tilgang til et årshjul med et forslag til en tverrfaglig temauke for hver uke gjennom skoleåret. Temakalenderen er tilpasset småtrinn, mellomtrinn og ungdomstrinn, og følger det som skjer ellers i samfunnet for å sikre relevant undervisning. Alle undervisningsopplegg er utviklet av erfarne lærere og fagfolk.

Plattformen inneholder også et omfattende bibliotek med materiell som lærerne kan dra nytte av. Her finnes PDF-er, arbeidshefter, læringsaktiviteter, spill og maler. Alt er utformet for å gi lærerne fleksibilitet til å tilpasse undervisningen etter elevenes behov og læringsstiler.

En annen nyttig funksjon i Undervisningsplan er muligheten for samarbeid og deling. Lærere kan enkelt opprette og samarbeide om å lage undervisningsopplegg i planleggingsverktøyet. Dette fremmer deling av kunnskap og beste praksis, og gir lærerne muligheten til å dra nytte av felles erfaringer. Det er også en flott måte å lagre og ta frem egne undervisningsopplegg år etter år.

Undervisningsplan har et brukervennlig grensesnitt som er intuitivt og enkelt å navigere. Opplæring i bruk av plattformen er sjeldent nødvendig takket være en oversiktlig struktur og brukervennlige verktøy. Vi tilbyr abonnement til kommuner og skoler.

Sikkerhet og personvern har høyeste prioritet hos Undervisningsplan. Plattformen følger strenge sikkerhetsprotokoller og retningslinjer for å beskytte brukernes data og personvern. Du kan være trygg på at informasjonen du legger inn og deler på plattformen er i trygge hender. I tillegg lagrer Undervisningsplan ingen elevdata, da plattformen er dedikert til lærere.

Med Undervisningsplan blir det enkelt å levere god undervisning hver eneste dag gjennom hele skoleåret.

Vis hele omtalen Vis mindre
 • ISBN/varenr. 300000346
 • Språk Bokmål
 • Utgitt 01.08.2021
 • Forlag/leverandør Undervisningsplan.no
 • Medvirkende
 • Klassetrinn 1.trinn, 2.trinn, 3.trinn, 4.trinn, 5.trinn, 6.trinn, 7.trinn, 8.trinn, 9.trinn, 10.trinn
 • Fag Engelsk 1. årstrinn (ENG0001), Engelsk 10. årstrinn, muntlig (ENG0013), Engelsk 10. årstrinn, skriftlig (ENG0012), Engelsk 2. årstrinn (ENG0002), Engelsk 3. årstrinn (ENG0003), Engelsk 4. årstrinn (ENG0004), Engelsk 5. årstrinn (ENG0005), Engelsk 6. årstrinn (ENG0006), Engelsk 7. årstrinn (ENG0007), Engelsk 8. årstrinn, muntlig (ENG0009), Engelsk 8. årstrinn, skriftlig (ENG0008), Engelsk 9. årstrinn, muntlig (ENG0011), Engelsk 9. årstrinn, skriftlig (ENG0010), Kroppsøving 1. årstrinn (KRO0011), Kroppsøving 10. årstrinn (KRO0020), Kroppsøving 2. årstrinn (KRO0012), Kroppsøving 3. årstrinn (KRO0013), Kroppsøving 4. årstrinn (KRO0014), Kroppsøving 5. årstrinn (KRO0015), Kroppsøving 6. årstrinn (KRO0016), Kroppsøving 7. årstrinn (KRO0017), Kroppsøving 8. årstrinn (KRO0018), Kroppsøving 9. årstrinn (KRO0019), Mat og helse 1. årstrinn (MHE0001), Mat og helse 10. årstrinn (MHE0010)
 • Fagområde Engelsk, Kroppsøving, Mat og helse
 • Læreplan LK20 Fagfornyelsen
 • WCAG-nivå EPUB Accessibility Specification 1.0 A
 • Operativsystem
 • Produktlinker

  https://www.undervisningsplan.no/

 • Lisensstatus
 • Lisenstype Lærerlisens
 • Lisensvarighet 12 måneder
 • Lisensbegrensning
 • Lisensbetingelser Undervisningsplan
 • Antall lisenser Veil. pris per lisens
 • 1–4 kr 1 279,20
 • 5–10 kr 1 119,20
 • 11–20 kr 1 039,20
 • 21–40 kr 959,20
 • 41–60 kr 879,20
 • 61–100 kr 760,00
 • 101–5000 kr 639,20
 • >5001 kr 639,20

Er Undervisningsplan for elever eller lærere?

Selve plattformen er for lærere, hvor læreren kan finne undervisningsopplegg og ressurser til sin undervisning. Alt læreren trenger for å gjennomføre sin undervisning er vedlagt, dette inkluderer: - beskrivelse av gjennomføring - kompetansemål, tverrfaglige tema, kjerneelementer og grunnleggende ferdigheter fra Udir. - arbeidsmateriell (som f.eks arbeidshefter til elevene) videoer, bilder, presentasjoner og lenker.

Er det elevinnlogging på Undervisningsplan?

Nei.

Er det foreldretilgang på Undervisningsplan?

Nei.

Hvordan kan en lærer legge opp undervisningen med Undervisningsplan?

Undervisningsplan leverer temauker for småtrinn, mellomtrinn og ungdomstrinn, med en temauke hver skoleuke hele skoleåret. Temaukene er ferdig planlagt, og kan legges direkte inn i årsplanen. I temakalenderen, ligger temaukene til riktig tid av året, sånn at når det er FN-dag, har vi lagt opp til gjennomføring av FN-uka på alle trinn.

Hva inneholder en tverrfaglig temauke hos Undervisningsplan?

Temaukene dekker minst 25 timer og minimum seks fag, og er tilpasset småtrinn, mellomtrinn og ungdomstrinn. I dag ligger over 200 temauker klare i plattformen. Temaukene har en tverrfaglig inngang, som oppfordrer til samspill på tvers av fag.

Har du noen eksempler på tverrfaglige temauker?

- Kardemomme by - Humleuke - Harry Potter - Livet i havet - Dinosaurer og utdødde dyr - Kunstig intelligens - Jeg og fadderen min - Litteraturuke - Mesternes mester - Eventyr og troll - FN-uke - Strandryddeuke - Samisk uke - Verdensrommet - 17. mai - Astrid Lindgrens verden - Alf Prøysen Temaukene inkluderer ressurser som for eksempel manus, sanghefte, arbeidshefter og originalmusikk.

Hvordan fungerer temakalenderen?

I temakalenderen finner du en oversikt over alle temaukene for småtrinn, mellomtrinn og ungdomstrinn, og du får også oversikt over hva som rører seg i skolenorge. Her legger vi inn merkedager, arrangementer, aktiviteter og konkurranser. Kalenderen kan skrives ut. Mange skoler bruker temakalenderen som et utgangspunkt for årsplan.

Hvordan fungerer planleggingsverktøyet?

Planleggingsverktøyet er koblet opp mot databasen GREP fra Udir, og kompetansemål, kjerneelementer, grunnleggende ferdigheter og tverrfaglig tema, inkluderes i alle undervisningsopplegg. Her kan du legge inn egne undervisningsopplegg. Disse kan du lagre for deg selv, eller dele med andre. Du kan også samarbeide med kollegaer om å lage oppleggene.

Hvordan administreres skole- og kommuneabonnement?

Skoler og kommuner kan kjøpe lisens for sine lærere, og abonnementet administreres i adminpanelet på Undervisningsplan.no. Der kan du søke opp, invitere, legge til, deaktivere brukere og fordele roller (administratorer og brukere). Det er også her, i adminpanelet, du kan gjøre endringer i skolen eller kommunens lisens.

Tilbyr Undervisningsplan læringsløyper i alle fag?

Istedenfor læringsløyper, legger Undervisningsplan opp til fullverdige temauker, og det varierer hvilke fag som er inkludert. Fokuset er helhetlige læringsopplevelser, med en praktisk, variert og kreativ inngang til tema. Temaukene er komplette, og kombinerer en rekke ulike innganger til læring, og er enkle å tilpasse til ulike elever og klasser. Gjennom temaukene ivaretas kompetansemål i en rekke fag, noen bedre representert enn andre.