BS Undervisning


BS Undervisning er Norges største forhandler av læremidler, og gjennom rammeavtaler er flertallet av norske skoler våre kunder. Tidligere var vi en del av Norli-kjeden, men siden 2006 har vi vært et heleid datterselskap av Biblioteksentralen SA. I en årrekke har vi lagt til rette for at kjøp av læremidler skal være så enkelt som mulig for norske skoler, og alle sider av vår drift er spesialtilpasset nettopp dette formålet. I vår nettbutikk har vi i lang tid tilbudt et bredt utvalg av både trykte og digitale læremidler fra stort sett alle norske forlag og leverandører. Slik at norske skoler har ett sted hvor de kan finne alt de trenger til undervisningen.

Bruken av digitale læremidler i norsk skole øker stadig, og vi har sett at kjøp og bruk av disse krever nye løsninger. Derfor har vi tatt med oss vår gamle nettbutikk inn i Pendel, og tilbyr nå en langt enklere og mer innholdsrik tjeneste til vår kunder. Fortsatt med det formål å gjøre innkjøp av læremidler enkelt. 

BS Undervisning er lokalisert i Bibliotekenes Hus på Økern i Oslo. I samme firma finner du selskapene BiblioteksentralenBS Eurobib og Norsk Bibliotektransport . De ansatte i BS Undervisning dekker funksjonene ledelse, kundeservice, salg og marked, IT og logistikk, nettbutikk, økonomi og regnskap.