Pendel


Siden 2006 har vi i BS Undervisning tilbudt våre kunder et bredt utvalg av både trykte og digitale læremidler i vår nettbutikk. Vår hovedoppgave har alltid vært å gjøre innkjøp av læremidler enkelt. Etter hvert som den norske skolen har blitt mer digital, har vi sett at kjøp og bruk av digitale læremidler krever nye løsninger. Der hvor bokens format er lik og innkjøpsordningene er satt i system, er innkjøp av digitale læremidler noe helt annet.

Derfor har vi utviklet Pendel.

Vi har tatt med oss vår gamle nettbutikk inn i Pendel, og tilbyr nå en langt enklere og mer innholdsrik tjeneste til våre kunder. Fortsatt med det formål å gjøre innkjøp av læremidler enkelt.

I Pendel finner du derfor en oppdatert og beriket nettbutikk, med alle typer læremidler fra alle leverandører. Både trykte og digitale. I tillegg har vi laget flere funksjoner som skal gjøre det enklere for skolene å få oversikt over aller sider av innkjøpsprosessen.  

Ved å kjøpe alle læremidlene i Pendel kan skolene nå få full oversikt over hva som er kjøpt inn og hvilke lisenser som er tatt i bruk. Alle innkjøpte digitale lisenser blir synlige i en egen oversikt for hver enkelt skole, og etter tildeling blir disse også tilgjengelig hos både elever og lærere i en personlig «digital bokhylle».

I Pendel får skolene også full oversikt over ordre og fakturaer, og kan enkelt følge med på hvor mye som er kjøpt inn av digitale og trykte produkter. Nå er det også enda kortere vei enn før til vår kundeservice, som gjerne hjelper deg med alt du måtte lure på.

Pendel kan også benyttes dersom skolen din ikke er kunde hos BS Undervisning. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg i gang!