Meny- og spesialkostlære
Meny- og spesialkostlære
Bestillingsklar
Produktinformasjon
- ISBN/varenr.: 9788258404702
- Læremiddelform: –
- Språk: Bokmål
- Klassetrinn: VG1
- Innbinding: Heftet
- Fag: –
- Utgitt:
- Læreplan: –
- Utgave: 2
- Medvirkende: –
- Forlag/leverandør: Yrkeslitteratur
- Antall sider: 200
- Bokgruppe: 1.2.0
- Vekt: 0.630000
Boka gir en innføring i menylæreteorien, hvilke regler som gjelder ved komponering av dagens menyer, selskapsmenyer, menyer til spesielle måltider for personer som har spesielle behov. Spesialkostlæra tar utgangspunkt i normalkosten og hvordan den kan endres for pasientgrupper med ulike sykdommer. Her er også beskrivelse av de forskjellige sykdommene som krever spesialkost. Med oppgaver, litteraturliste og stikkordregister.