Hvordan få tilgang


Denne siden ble sist oppdatert: 24.08.2023

Pendel er en tjeneste som er utviklet av BS Undervisning. Pendel skal gjøre det enklere for deg som jobber i skolen å handle og administrere læremidlene. Både de trykte og de digitale. Det er enkelt, og selvsagt helt gratis.

For å få tilgang følger du instruksjonene nedenfor.   

Logg inn i Pendel

Du kan logge inn i Pendel med din Feidebruker på vanlig måte. Velg «Logg inn med Feide» på forsiden, og finn din kommune under «Tilhørighet».

Har du ikke en Feidebruker kan du kontakte vår kundeservice for å få tilgang via brukernavn og passord. 

Har du tidligere hatt bruker på vår gamle nettbutikk bsundervisning.no, kan du få tilsendt nytt passord ved å velge "glemt passord" og så oppgi ditt gamle brukernavn.

Aktivering av Feide

Før du kan benytte Feide for å logge inn, må kommunen eller fylkeskommunen du jobber i aktivere pålogging til Pendel i Feidesystemet. Kontakt en Feide-administrator i din kommune, og be om at følgende tjeneste søkes opp og aktiveres:

  • Pendel

Dette gjøres i Feides kundeportal av en Feide-administrator i kommunen. Les mer her.

Denne informasjonen er også sendt ut på mail til alle kommuner og fylkeskommuner som har et kundeforhold med oss.

Tilpasset skolens system

Når vi har utviklet Pendel har vi tatt høyde for skolenes ulike bestillingsløsninger. Hvilken bestillingsløsning du benytter, vil ha betydning for hvordan du kan bruke Pendel. Flere av våre kunder benytter i dag vår nettbutikk til å handle direkte hos oss, mens andre kunder benytter kommunale innkjøpssystemer for å handle. 

Les mer om hvordan Pendel fungerer med de ulike innkjøpsløsningene her.

Tilpasset din rolle

Pendel er tilpasset deg og din rolle. Enten du er elev, lærer eller bestiller. Vi baserer oss på hvilken rolle du har i Feide sine systemer, og på den måten kan vi for eksempel gi en lærer flere tilganger enn en elev. Det vil også være behov for at skolen din registrerer en administrator, som kan tilpasse rettighetene ytterligere til de øvrige på skolen. Les mer om roller og rettigheter, og registrer administrator her.