Den store kjøttkokeboka

Den store kjøttkokeboka
Den store kjøttkokeboka
Bla i boka - Ta en snikktitt i boka!
Bokmål • Innbundet
Fritatt mva.
Den store kjøttkokeboka
Midlertidig tomt på lager

Produktinformasjon

  • ISBN/varenr.: 9788202487256
  • Læremiddelform:
  • Språk: Bokmål
  • Klassetrinn:
  • Innbinding: Innbundet
  • Fag:
  • Utgitt: 22.10.2015
  • Læreplan:
  • Utgave: 1
  • Medvirkende: Mette Randem (illustr.)
  • Forlag/leverandør: Cappelen Damm
  • Antall sider: 355
  • Bokgruppe: 3.1.6
  • Vekt: 1.334000
Vis all produktinformasjon Vis mindre

Skal man spise kjøtt eller burde man la være? I en tid da mange stiller seg dette spørsmålet, utgir Andreas Viestad en bok om kjøtt der han oppfordrer: – Spis ansvarlig, spis hele dyret.

Dette er den definitive boka om å tilberede kjøtt på en velsmakende og bærekraftig måte. Her får du 200 oppskrifter og tips, samt bakgrunnsstoff om dyrene. Du finner selvsagt den saftigste lammesteken og den møreste biffen. Men i tillegg viser Andreas smarte måter å tilberede de andre, mer krevende stykningsdelene. Med sin inspirerende og pedagogiske stil minner Andreas oss om viktigheten av å benytte hele dyret i matlagingen, av å ta vare på klassikerne og de norske tradisjonsrettene. Han finner dessuten inspirasjon i moderne teknikker og kjøkken fra det store utland.

Denne kokeboka vil garantert blir stående i hylla på kjøkkenet i mange år!

Vis hele omtalen Vis mindre