Den store kjøttkokeboka
Produktinformasjon
- ISBN/varenr.: 9788202487256
- Læremiddelform: –
- Språk: Bokmål
- Klassetrinn: –
- Innbinding: Innbundet
- Fag: –
- Utgitt: 22.10.2015
- Læreplan: –
- Utgave: 1
- Medvirkende: Mette Randem (illustr.)
- Forlag/leverandør: Cappelen Damm
- Antall sider: 355
- Bokgruppe: 3.1.6
- Vekt: 1.334000
Skal man spise kjøtt eller burde man la være? I en tid da mange stiller seg dette spørsmålet, utgir Andreas Viestad en bok om kjøtt der han oppfordrer: – Spis ansvarlig, spis hele dyret.
Dette er den definitive boka om å tilberede kjøtt på en velsmakende og bærekraftig måte. Her får du 200 oppskrifter og tips, samt bakgrunnsstoff om dyrene. Du finner selvsagt den saftigste lammesteken og den møreste biffen. Men i tillegg viser Andreas smarte måter å tilberede de andre, mer krevende stykningsdelene. Med sin inspirerende og pedagogiske stil minner Andreas oss om viktigheten av å benytte hele dyret i matlagingen, av å ta vare på klassikerne og de norske tradisjonsrettene. Han finner dessuten inspirasjon i moderne teknikker og kjøkken fra det store utland.
Denne kokeboka vil garantert blir stående i hylla på kjøkkenet i mange år!