Pendel for lærer

I Pendel vil du som lærer få full oversikt over alle digitale læremidler du har tilgjengelig. Du vil til enhver tid se alle lisenser som du og elevene dine har fått tildelt, og kan også tildele ønsket læremiddel til rett elev etter behov. Etter tildeling kan læremiddelet tas i bruk umiddelbart. Du får også tilgang til nettbutikken vår, hvor du kan bla deg rundt i tusenvis av læremidler og enkelt legge inn ønsker for neste skoleår. 

Dette gjør Pendel for deg

Nettbutikk

Finn og kjøp alle læremidler fra stort sett alle leverandører. Søk deg frem i en fyldig nettbutikk som inneholder trykte læremidler og over 3000 digitale læremidler.

Skolens lisenser

Få god oversikt over alle digitale læremidler som skolen har. Se hvor mange lisenser dere har kjøpt, hvor mange som er tildelt, eller fornye lisenser.

Grupper i Feide

Full oversikt over elever på skolen, og gruppene som din skole har registrert i Feide. Se hvilke lisenser som er tildelt gruppene.  Personvern er ivaretatt.

Mine læremidler

Få oversikt over alle lisenser som er tildelt til deg i din personlige digitale bokhylle. Klikk på læremiddelet for å lese mer, legg til som favoritt eller ta i bruk lisensen direkte i Pendel.

Kundeservice

Det skal være enkelt å komme i kontakt med oss. Få svar på det du lurer på og følg historikken skolen har hatt med vår kundeservice, direkte i Pendel.

Brukere og rettigheter

Se hvem som har logget inn i Pendel på din skole og se hvem som er administrator. Få oversikt over hvilke rettigheter og tilganger de ansatte på din skole har.

Kom i gang med Pendel!

Lurer du på hvordan du kommer i gang med Pendel? Se vår video om onboarding her, og kom i gang med Pendel!