Pendel for bestiller

Pendel gjør livet lettere for deg som bestiller læremidler til skolen! Her får du mulighet til å både kjøpe og administrere læremidlene på ett sted. I Pendels nettbutikk finner du alle typer læremidler fra stort sett alle forlag og leverandører, og etter at du har handlet kan du med få klikk tildele lisenser, hente ut rapporter over innkjøp, eller ta imot ønskelister fra lærerne. 

Dette gjør  Pendel for deg

Nettbutikk

Finn og kjøp alle læremidler fra stort sett alle leverandører. Søk deg frem i en fyldig nettbutikk som inneholder trykte læremidler og over 3000 digitale læremidler.

Skolens lisenser

Få god oversikt over alle digitale læremidler som skolen har. Se hvor mange lisenser dere har kjøpt, hvor mange som er tildelt, eller fornye lisenser.

Grupper i Feide

Full oversikt over elever på skolen, og gruppene som din skole har registrert i Feide. Se hvilke lisenser som er tildelt gruppene. Personvern er ivaretatt.

Mine læremidler

Få oversikt over alle lisenser som er tildelt til deg i din personlige digitale bokhylle. Klikk på læremiddelet for å lese mer, legg til som favoritt eller ta i bruk lisensen direkte i Pendel.

Kundeservice

Det skal være enkelt å komme i kontakt med oss. Få svar på det du lurer på og følg historikken skolen har hatt med vår kundeservice, direkte i Pendel.

Brukere og rettigheter

Se hvem som har logget inn i Pendel på din skole og se hvem som er administrator. Få oversikt over hvilke rettigheter og tilganger de ansatte på din skole har.

Kom i gang med Pendel!

Her er en video som forteller dere hvordan dere kommer i gang med Pendel, snurr film!