Vi i BS Undervisning gleder oss til å reise rundt denne våren. Kanskje skal du til en messe, slik at vi kan presentere Pendel for deg? Følgende datoer finner du oss på arrangementer:

Læring på digitale flater Bergen / 21. og 22. april 

Som partner stiller vi med både stand og seminar når Læring på digitale flater arrangeres i Bergen. Ses vi?

Fagdag i samarbeid med Fagbokforlaget / Oslo 27. april

Fyll din kreative verktøykasse - bokstavelig talt, ettersom det loddes ut en verktøykasse full av gode hjelpemidler for deg som er lærer. Hør oss presentere Pendel, la deg inspirere av foredragsholder Håkon Sønneland og bli med når Fagbokforlaget presenterer Ordriket, Volum og Link. Påmelding gjøres her.

Læring på digitale flater / Sandefjord 2. og 3. mai

Som partner stiller vi med både stand og seminar når Læring på digitale flater arrangeres i Sandefjord. Ses vi?

NKUL / Trondheim 11. - 13. mai

Vi tar med oss lykkehjulet vårt og stiller på stand i Trondheim under årets NKUL. Spinn og vinn en godtepose og snakk med oss om hvordan Pendel kan gjøre din skolehverdag litt enklere.

 

Pendel er navnet på BS Undervisnings nye nettløsning. Vi har tatt med vår gamle nettbutikk inn i Pendel, og tilbyr nå en ny og bedre butikk, men med det samme brede sortimentet som tidligere. I Pendel har vi også lagt til flere funksjoner som skal gjøre det enklere å få oversikt og kontroll over aller sider av innkjøpsprosessen, særlig for de digitale læremidlene. Nå blir det blant annet enklere å få oversikt over innkjøpte lisenser, ordre, fakturaer og lignende.

Pendel tilbyr vi en langt enklere og mer innholdsrik tjeneste til våre kunder. Fortsatt med det formål å gjøre innkjøp av læremidler enkelt.

Linn og Ann-Julie