Pendel er kult

Pendel er en ny og smart digital tjeneste fra BS Undervisning. Her kan du lett finne og kjøpe alle typer læremidler fra alle leverandører. I tillegg får du full kontroll over innkjøp og budsjetter, og kan se statistikk, administrere lisenser og mye mer. Vi vet at skoledagen kan by på mange utfordringer. Administrasjon og tildeling av lisenser skal ikke være blant dem. Pendel viser hvilke lisenser som er kjøpt, hvor mange som er i bruk og når de utløper. Du kan enkelt fornye lisensene eller kjøpe flere. Tildeling av lisenser er lett, både på person- og klassenivå.


En skrue er et skaft med en heliks på overflaten. De to viktigste bruksområdene er som festemiddel og som en enkel maskin for å omdanne en roterende kraft til en lineær kraft. Skruer klassifiseres blant annet etter fastheten til materialet, typen hode og typen gjenger.

En skrue er et skaft med en heliks på overflaten. De to viktigste bruksområdene er som festemiddel og som en enkel maskin for å omdanne en roterende kraft til en lineær kraft. Skruer klassifiseres blant annet etter fastheten til materialet, typen hode og typen gjenger. En skrue er et skaft med en heliks på overflaten. De to viktigste bruksområdene er som festemiddel og som en enkel maskin for å omdanne en roterende kraft til en lineær kraft. Skruer klassifiseres blant annet etter fastheten til materialet, typen hode og typen gjenger.

Sofie

Markedskonsulent og KAM

Kontakt Sofie

Send en mail

  • Når kommer Pendel?

    Pendel er fortsatt under utvikling, men skal være ferdig testet og klar til bruk i god tid til bestillingsperioden før ny reform.