Pendel for leverandører


Når vi har utviklet Pendel, har vi også utviklet det vi har kalt for "Leverandørportalen". I denne portalen kan du som leverandør logge inn, og registrere produktene dine. Her kan du tilpasse tekst, bilder og prismodeller, slik at kundene får best mulig inntrykk og forståelse av produkten dere leverer. 

Nedenfor forklarer vi hvordan du som leverandør enkelt kommer i gang med registrering av produkter i Pendels leverandørportal. 

Registrering

Før du kan sette i gang er det nødvendig med en avtale. Om du ikke er registrert som leverandør hos oss fra tidligere ber vi om at du kontakter oss på pendel@bsu.no. Dersom du allerede er registrert som leveandør hos oss, vil produktene deres være tilgjengelig i nettbutikken vår. Informasjonen som er synlig hos oss er oftest hentet fra Bokbasen. For å logge inn og registrere nye produkter eller endre på informasjonen som ligger der, må vi opprette et brukernavn og passord til deg, kontakt oss på pendel@bsu.no, så ordner vi dette. 

Hvordan fungerer det? 

Når du har mottatt innloggingsinformasjon til Leverandørportalen, logger du deg på via denne linken. LINK. Herfra kan du navigere deg rundt... blablabla.. 

Registrere produkter

Godkjenning av produkter

OSV...

Har du spørsmål kan du alltid kontakte oss, så hjelper vi deg i gang!