Møt oss på vårens messer

Er du nysgjerrig på det nyeste og beste innen digital læringsteknologi? Trenger du hjelp med å finne riktig læremiddel som motiverer elevene og gjør undervisningen mer relevant? Da bør du møte oss på vårens konferanser i Sandefjord, London og Trondheim og høre mer om tjenesten vår Pendel, som gjør det enkelt å finne og kjøpe alle typer læremidler.
  • 19/04/2023
  • Sist endret 19, April 2023

NKUL

NKUL (Nasjonal konferanse om bruk av IKT i utdanning og læring) går av stabelen 10.-12. mai på NTNU i Trondheim. Konferansen byr på faglige sesjoner, inspirerende plenumsforedrag og en stor utstilling. BS Undervisning skal selvfølgelig delta, og du finner oss på stand nr. 36. Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne og å ta i bruk inspirerende læremidler gjennom Pendel. Håper vi sees!

Læring på digitale flater

Læring på digitale flater fant sted i Sandefjord 6. og 7. februar på Scandic Park Hotell. Vi i BS Undervisning er både samarbeidspartner og foredragsholder. Endelig kunne vi igjen få møte engasjerte lærere og få innblikk i digitale læringsverktøy utviklet i forbindelse med Fagfornyelsen. Det er alltid gøy å snakke med lærere om Pendel og hvordan vi kan gjøre skolehverdagen deres enklere. I Pendel fins nemlig et rikt sortiment av læremidler, og tjenesten gjør det lett å gjennomføre kjøp og å administrere lisenser. Takk til alle som kom innom seminaret vårt for å lære mer eller kom innom standen vår for å slå av en prat.

BETT

Vi tok også turen til verdens største messe for teknologi i skolen, nemlig BETT, i London 29. - 31. mars. Over 120 land var representert på konferansen og 600 innovative edtech-bedrifter stiller ut sine nyeste produkter. Du kunne møte oss på The Norwegian Classroom, en felles norsk stand, sammen med store deler av edtech-Norge. På standen kunne du møte oss fra BS Undervisning og representanter fra Aschehoug, Cappelen Damm, Conexus, Creaza, Girl Tech Fest, Gyldendal, Kikora, Learnlab og TV2 Elevkanalen. Vi hadde mange gode møter på stand NC42!