Møt oss på vårens messer

Er du nysgjerrig på det nyeste og beste innen digital læringsteknologi? Trenger du hjelp med å finne riktig læremiddel som motiverer elevene og gjør undervisningen mer relevant? Da bør du møte oss på vårens konferanser i London, Bergen og Sandefjord og høre mer om tjenesten vår Pendel, som gjør det enkelt å finne og kjøpe alle typer læremidler.
  • 09/01/2024
  • Sist endret 09, januar 2024

BETT

Vi tok også turen til verdens største messe for teknologi i skolen, nemlig BETT, i London 24. - 26. januar. Over 120 land er representert på konferansen og 600 innovative edtech-bedrifter stiller ut sine nyeste produkter. Du kan møte oss på The Norwegian Classroom, en felles norsk stand, sammen med store deler av edtech-Norge. På standen kan du treffe oss fra BS Undervisning og representanter fra Aschehoug, Cappelen Damm, Creaza, It's Learning, Gyldendal, Kikora, Learnlab og Elevkanalen. Vi gleder oss til mange gode møter på stand NC51!

Digg læring

Fredag 9. februar tar vi toget vestover for å delta på Digg læring. Primus motor Ingvild Vikingsen Skogestad ved Knapskog skole står bak konferansen, som i år har tema "Inkludering og god bruk av digitale verktøy". 

Bedre læring

Bedre læring - tidligere kjent som Læring på digitale flater - finner sted i Sandefjord 12. og 13. februar på Scandic Park Hotell. Vi i BS Undervisning er både samarbeidspartner og foredragsholder. Endelig kan vi igjen få møte engasjerte lærere og få innblikk i digitale læringsverktøy utviklet i forbindelse med Fagfornyelsen. Det er alltid gøy å snakke med lærere om Pendel og hvordan vi kan gjøre skolehverdagen deres enklere. I Pendel fins nemlig et rikt sortiment av læremidler, og tjenesten gjør det lett å gjennomføre kjøp og å administrere lisenser. Kom innom seminaret vårt for å lære mer eller besøk standen vår for å slå av en prat.